Welgro: kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie

De naam Welgro staat voor een gezond bedrijf met ruim 125 medewerkers, dat een reputatie heeft opgebouwd in kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie. Deze kwaliteiten waarderen wij ook in onze medewerkers. Welgro medewerkers vormen samen een hecht team, waar vakmanschap, collegialiteit en verantwoordelijkheid voorop staan.

Onze organisatie kenmerkt zich door een informele cultuur met directe en snelle communicatielijnen. Welgro biedt een stimulerende en plezierige werkomgeving en ruimte om jezelf verder te ontwikkelen.

Uiteraard horen daarbij uitstekende toekomstperspectieven en een afwisselende baan onder goede arbeidsomstandigheden. Evenals een salaris, dat in overeenstemming is met de zwaarte van de functie. Welgro biedt haar medewerkers een marktconform pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden.

Vacatures
Project Manager R&D

Open sollicitaties zijn van harte welkom. Heb je interesse in Werken bij Welgro? Vul dan dit formulier in of stuur je CV per post of per e-mail naar onderstaand adres. We zullen dan contact met je opnemen.

Afgeleverde opleggers

Nijhof-Wassink B.V. (NL)
DELTRAN NV (B)
Diekgerdes Landhandel (D)
Landhandel Rainer Bruns GmbH & Co. KG (D)
Agri V Raiffeisen eG (D)
Nijhof-Wassink B.V. (HU)
Hermann Schräder Kraftfutterwerk GmbH & Co. KG (D)
Hugo Lenaerts Transport (B)
St. van den Brink (NL)
Meer afgeleverde bulkwagens