Bekijk de Werken bij Welgro Tour!

We laten je graag een kijkje nemen in ons bijzondere bedrijf waar we bulkopleggers maken die de hele wereld over gaan. Helemaal bedacht, ontwikkeld en gebouwd bij Welgro zelf. Daarom noemen we ons graag de ‘uitvinders’ van de bulkopleggers.

Iedereen in ons team is een onmisbare schakel in het proces van nieuwe ideeën, het ontwerp, de bouw tot aan de oplevering toe.

En… we zijn altijd op zoek naar nieuwe mensen die ons team kunnen versterken.

Ben je enthousiast geworden na het zien van de Werken bij Welgro Tour, neem dan contact op met Nienke Boerkoel, manager HR bij Welgro.
Stuur gewoon een mailtje met je C.V. en korte motivatie naar nienke.boerkoel@welgro.nl

Of bel haar even voor meer informatie op 0544–461572 of 06-57607961.

Word jij onze nieuwe collega?

Onze organisatie kenmerkt zich door een informele cultuur met directe en snelle communicatielijnen.

Welgro biedt een stimulerende en plezierige werkomgeving en ruimte om jezelf verder te ontwikkelen.

Uiteraard horen daarbij uitstekende toekomstperspectieven en een afwisselende baan onder goede arbeidsomstandigheden. Evenals een salaris, dat in overeenstemming is met de zwaarte van de functie. Welgro biedt haar medewerkers een marktconform pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden.

Vacatures

Open sollicitaties zijn van harte welkom. Heb je interesse in Werken bij Welgro? Stuur je motivatie en je CV per e-mail naar nienke.boerkoel@welgro.nl. We zullen dan contact met je opnemen.

 

Chiel leert het vak op de werkvloer

Bij Welgro is geen dag hetzelfde. De ene dag ben ik aan het lassen en de volgende dag weer aan het monteren. Die afwisseling, een fijne werksfeer en het feit dat ik niet onder tijdsdruk werk, maken dat ik het erg naar mijn zin heb’, vertelt Chiel Rotink (24). Omdat enkele collega’s van Chiel binnenkort met pensioen gaan, zoekt hij nog nieuwe collega’s!

Chiel heeft de vakopleiding allround constructiebankmedewerker gedaan en werkt sinds tweeënhalf jaar bij Welgro als medewerker opbouw. Hier voorziet hij samen met onder meer zijn ervaren collega Stefan Schilderinck (44) bulkopleggers van klant specifieke onderdelen. ‘Geen enkele oplegger is hetzelfde. Daarom duurt het zeker wel een jaar om de basis te leren. Maar dat zorgt er tegelijkertijd ook voor dat het werk afwisselend blijft.’

Collega Stefan kan dat beamen. ‘Ik werk hier al bijna 27 jaar en door de diversiteit aan opdrachten blijft het werk uitdagend. Daarnaast is het mooi dat we een eindproduct maken. Er komt bij wijze van spreken een plat stuk metaal binnen en die gaat er als bulkoplegger weer uit. En het is gaaf als je zo’n oplegger weer terugziet op de weg en weet dat jij daaraan hebt meegewerkt.’

Chiel leert de kneepjes van het vak op de werkvloer van zijn ervaren collega’s. ‘Ik vorm samen met Henk een team. Henk heeft al 30 jaar ervaring, adviseert me en helpt als ik ergens niet uitkom.’ Stefan: En andersom leren de ervaren krachten ook weer van de nieuwe generatie.’

Afgeleverde opleggers

FutterAllianz Nordwest GmbH & Co. KG (D)
R. Vos Transport BV (NL)
ABZ Diervoeding (NL)
Raiffeisen Hohe Mark Hamaland eG Lager Lembeck (D)
FutterAllianz Nordwest GmbH & Co. KG (D)
Jatraco bv (B)
FutterAllianz Nordwest GmbH & Co. KG (D)
Eckhard Brehop (D)
Capper Trading Ltd. (UK)
Meer afgeleverde bulkopleggers