Welgro: kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie

De naam Welgro staat voor een gezond bedrijf met ruim 125 medewerkers, dat een reputatie heeft opgebouwd in kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie. Deze kwaliteiten waarderen wij ook in onze medewerkers. Welgro medewerkers vormen samen een hecht team, waar vakmanschap, collegialiteit en verantwoordelijkheid voorop staan.

Onze organisatie kenmerkt zich door een informele cultuur met directe en snelle communicatielijnen. Welgro biedt een stimulerende en plezierige werkomgeving en ruimte om jezelf verder te ontwikkelen.

Uiteraard horen daarbij uitstekende toekomstperspectieven en een afwisselende baan onder goede arbeidsomstandigheden. Evenals een salaris, dat in overeenstemming is met de zwaarte van de functie. Welgro biedt haar medewerkers een marktconform pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden.

Vacatures
Manager Sales
Medewerker Spuiterij

Open sollicitaties zijn van harte welkom. Heb je interesse in Werken bij Welgro? Vul dan dit formulier in of stuur je CV per post of per e-mail naar onderstaand adres. We zullen dan contact met je opnemen.


Afgeleverde opleggers

A. Rieper A.G. Mühle und Kraftfutterwerk (IT)
Veevoeders Cuelenaere BV (NL)
Nijhof-Wassink B.V. (NL)
Nijhof-Wassink B.V. (NL)
Haneberg & Leusing GmbH & Co. KG (D)
Nijhof-Wassink B.V. (NL)
AB Texel Veevoerstransporten B.V. (NL)
Fransen Gerrits BV (NL)
"TOMAX" Tomasz Winiarski (PL)
Meer afgeleverde bulkwagens