Welgro Service Center Groenlo

In de transportwereld zijn rentabiliteit en een betrouwbare planning uiterst belangrijk: vanaf de eerste kilometer, een voertuigleven lang. Drie aspecten zijn bepalend voor de rentabiliteit van uw bulkoplegger: aanschafwaarde, 'life cycle'-kosten en inruilwaarde. Alleen de onderneming die in staat is de 'life cycle'-kosten van zijn bulkoplegger in de hand te houden, loopt vanaf de eerste kilometer minder risico.

Voor het verkrijgen van reparatie- en onderhoudsinformatie van Welgro voertuigen kunt u contact opnemen met het Welgro Service Center in Groenlo T 0544 46 15 72.

Veiligheid voorop

Welgro Service Center in Groenlo is optimaal uitgerust en bemand zodat alle merken bulkopleggers voor het transport van veevoeders, meelproducten, granulaten, granen en poedervormige vulstoffen veilig en snel kunnen worden onderhouden, gerepareerd en gereviseerd.

Snelle levering van onderdelen

Daarnaast zorgt Welgro Service Center voor de razendsnelle levering van reservedelen voor bulkopleggers en bijbehorende pompinstallaties, waar ook ter wereld. Welgro Service Center Groenlo kan uw organisatie adviseren met betrekking tot onderhoud en wagenparkbeheer om samen met u de ‘life cycle’-kosten te reduceren.

Op zoek naar onderdelen voor uw bulkoplegger?

Klik hier

Service Partners

Voor een lijst van onze service partners verwijzen u graag naar deze pagina.

Afgeleverde opleggers

Jatraco bv (B)
FutterAllianz Nordwest GmbH & Co. KG (D)
Eckhard Brehop (D)
ABZ Diervoeding (NL)
FutterAllianz Nordwest GmbH & Co. KG (D)
R. Vos Transport BV (NL)
Raiffeisen Hohe Mark Hamaland eG Lager Lembeck (D)
FutterAllianz Nordwest GmbH & Co. KG (D)
Capper Trading Ltd. (UK)
Meer afgeleverde bulkopleggers