Word jij onze nieuwe collega?

Ter uitbreiding van ons team Spuiterij zoeken wij een nauwkeurige:

Spuiter

Wat ga je doen?

Bij de afdeling Spuiterij worden de bulkwagens klant specifiek ‘ingekleurd’. Dit houdt alles in van schuren en plamuren tot spuiten met top en clear coat. De spuiterij is voorzien van goede voorzieningen, zoals liftbrug en stempels om op elke gewenste hoogte te kunnen werken.

Daarnaast wordt je ingezet als Beletteraar en breng je logo’s en belettering nauwkeurig aan op de bulkwagen. Daarbij zul je zelf moeten inschatten waar en hoe de indeling het beste past, rekening houdend met de klanteisen voor huisstijl.

Nauwkeurigheid, praktisch inzicht en gevoel voor uitstraling zijn belangrijk. Je houdt overzicht en ziet details. Beschadigingen werk je netjes bij. Het is de bedoeling dat je werktekeningen kunt (leren) lezen en plotten op de computer.

Wat moet je kunnen?

Je past goed bij ons bedrijf en op deze functie als je beschikt over:

Wat bieden wij jou?

Een afwisselende, zelfstandige baan in een prettige werkomgeving met goede bedrijfsmiddelen. Ontwikkelmogelijkheden en goede arbeidsvoorwaarden bij een gezond bedrijf waar kwaliteit en vakmanschap voorop staan.

Interesse?

Wil je meer weten over werken bij Welgro of heb je interesse in deze vacature? Stuur dan je C.V. en korte motivatie per email aan karin.kuiper@welgro.nl, HR Manager. Of bel voor deze functie met de Chef Spuiterij, Kevin Pretzel, telefoonnummer 0544 – 461572.

Afgeleverde opleggers

RTG- Raiffeisen Transport GmbH (D)
Sven Daems bvba (B)
Transport Wuyts (B)
Grupa Agrocentrum Sp. z o.o. (PL)
AB Texel Veevoertransporten B.V. (NL)
Baromfi-Coop Kft. (HU)
ABZ Diervoeding (NL)
Raiffeisen Maria-Veen- Lette e.G. (D)
J.A. Theeuwes B.V. (NL)
Meer afgeleverde bulkwagens