Vacature

Medewerker Spuiterij

Ter uitbreiding van ons team Spuiterij bij Welgro Groenlo zoeken we een nauwkeurige medewerker Spuiter.

Direct reageren

Wat ga je doen?

Bij de afdeling Spuiterij worden de bulkopleggers klant specifiek ‘ingekleurd’. Dit houdt alles in van schuren en plamuren tot spuiten met top en clear coat. De spuiterij is voorzien van goede voorzieningen, zoals liftbrug en stempels om op elke gewenste hoogte te kunnen werken. Daarnaast wordt je bij interesse ingezet als Beletteraar en breng je logo’s en belettering nauwkeurig aan op de bulkoplegger.

Nauwkeurigheid, praktisch inzicht en gevoel voor uitstraling zijn belangrijk. Je houdt overzicht en ziet details. Beschadigingen werk je netjes bij. Het is de bedoeling dat je werktekeningen kunt (leren) lezen.

 

Wat moet je kunnen?

Je past goed bij ons bedrijf en op deze functie als je beschikt over:

 

Wat bieden wij jou?

Een afwisselende, zelfstandige baan in een prettige werkomgeving met goede bedrijfsmiddelen. Ontwikkelmogelijkheden en goede arbeidsvoorwaarden bij een gezond Achterhoeks maakbedrijf waar kwaliteit, innovatie, betrouwbaar en klantgericht centraal staan. Een jaarcontract met uitzicht op een vaste overeenkomst, winstdelingsregeling, een actieve PV en jaarlijks een gezellige zomer BBQ en kerstborrel.

 

Interesse?

Wil je meer weten over werken bij Welgro of heb je interesse in deze vacature? Stuur dan je C.V. en korte motivatie per email aan nienke.boerkoel@welgro.nl, Manager HR. Of bel haar voor meer informatie over deze functie via 0544–461572 of 06-57607961.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Afgeleverde opleggers

H. Bröring GmbH & Co. KG (D)
Cairo Poultry Company (EG)
ABZ Diervoeding (NL)
Jac van Gool b.v. (NL)
AgroNoord Logistics BV (NL)
Pasze Bios sp. j. (PL)
ABZ Diervoeding (NL)
H. Bröring GmbH & Co. KG (D)
Otto Kirschbaum GmbH & Co. KG ((D)
Meer afgeleverde bulkopleggers