Ter uitbreiding van ons team Spuiterij zoeken we een nauwkeurige:

 

Spuiter

fulltime, Welgro Groenlo

 

Wat ga je doen?

Bij de afdeling Spuiterij worden de bulkwagens klant specifiek ‘ingekleurd’. Dit houdt alles in van schuren en plamuren tot spuiten met top en clear coat. De spuiterij is voorzien van goede voorzieningen, zoals liftbrug en stempels om op elke gewenste hoogte te kunnen werken. Daarnaast wordt je bij interesse ingezet als Beletteraar en breng je logo’s en belettering nauwkeurig aan op de bulkwagen.

Nauwkeurigheid, praktisch inzicht en gevoel voor uitstraling zijn belangrijk. Je houdt overzicht en ziet details. Beschadigingen werk je netjes bij. Het is de bedoeling dat je werktekeningen kunt (leren) lezen.

 

Wat moet je kunnen?

Je past goed bij ons bedrijf en op deze functie als je beschikt over:

 

Wat bieden wij jou?

Een afwisselende, zelfstandige baan in een prettige werkomgeving met goede bedrijfsmiddelen. Ontwikkelmogelijkheden en goede arbeidsvoorwaarden bij een gezond bedrijf waar kwaliteit en vakmanschap voorop staan.

 

Interesse?

Wil je meer weten over werken bij Welgro of heb je interesse in deze vacature? Stuur dan je C.V. en korte motivatie per email aan karin.kuiper@welgro.nl, HR Manager. Of bel voor deze functie met de Chef Spuiterij, Kevin Pretzel, telefoonnummer 0544 – 461572.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Solliciteren

Afgeleverde opleggers

Agri V Raiffeisen eG (D)
Landhandel Rainer Bruns GmbH & Co. KG (D)
AB Texel Veevoertransporten B.V. (NL)
Transport Ciezarowy Wojtkowiak Andrej (PL)
Haneberg & Leusing GmbH & Co. KG (D)
Nijhof-Wassink B.V. (HU)
Agri V Raiffeisen eG (D)
AB Texel Veevoertransporten B.V. (NL)
Van de Brug Transport B.V. (NL)
Meer afgeleverde bulkwagens