Vacature

Stagiairs Werktuigbouwkunde – Constructiebankwerker – Autotechniek – Mechatronica (BBL/BOL)

Op verschillende afdelingen bij Welgro Groenlo leren we je graag meer over het bouwen van een bulkoplegger. Daarom bieden we begeleiding aan stagiairs Werktuigbouwkunde, Constructiebankwerker, Autotechniek en Mechatronica (BBL/BOL).

Direct reageren

Wat ga je doen?

Bij de afdeling Tankbouw worden de silo’s samengesteld en gelast voor de bulkopleggers. Van aluminium platen worden doormiddel van een lasersnijmachine, kanten, walsen, buigen, hechten en lassen de vakken aan elkaar gemaakt, en de basisconstructie in elkaar gezet. Je kunt hier de verschillende aspecten leren, waarbij de nadruk ligt op het lassen. Als je het goed doet kun je gecertificeerd worden voor aluminiumlassen.

Bij de afdeling Onderdelen worden de verschillende Welgro-specifieke onderdelen gemaakt voor de bulkopleggers, zoals de klaprails, losbodems en kisten. Onder begeleiding van ervaren collega’s leer je de verschillende metaalbewerkingstechnieken die hiervoor nodig zijn. Dat houdt in kanten, snijden, zagen, buigen en uiteraard lassen.

Als je Mechatronica doet op niveau 3 of 4, dan kun je je stage doen op de afdeling Remmen & Verlichting. Als de bulkoplegger gebouwd is, moet hij voorzien worden van bekabeling voor de bediening van o.a. het los-mechanisme, remmen, verlichting en camera’s. Daarnaast hebben we de Smart-bulk geïntroduceerd, een elektronisch lossysteem, waarbij de chauffeur bijvoorbeeld ondersteund wordt met informatie over de meest effectieve los-instellingen.

De invulling is uiteraard in overleg vooraf af te bakenen. We bespreken graag met jou hoe we kunnen aansluiten op jouw persoonlijke interesse en kennisgebied.

 

Wat bieden wij jou?

 

Interesse?
Heb je interesse in een BBL of BOL stage, app me dan via 06-57607961, Nienke Boerkoel van personeelszaken (HR).

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Afgeleverde opleggers

FutterAllianz Nordwest GmbH & Co. KG (D)
ABZ Diervoeding (NL)
R. Vos Transport BV (NL)
Jatraco bv (B)
FutterAllianz Nordwest GmbH & Co. KG (D)
FutterAllianz Nordwest GmbH & Co. KG (D)
Raiffeisen Hohe Mark Hamaland eG Lager Lembeck (D)
Capper Trading Ltd. (UK)
Eckhard Brehop (D)
Meer afgeleverde bulkopleggers