Ter vervanging van een collega van de afdeling Opbouw zoeken we een ervaren:

 

Medewerker Opbouw / Carrosseriebouwer

fulltime, Welgro Groenlo

 

Wat ga je doen?

Bij de afdeling Opbouw wordt het jouw taak om de tank, assen en pneumatisch lossysteem te lassen en monteren tot een kwalitatief hoogwaardige bulkwagen. Je werkt aan de hand van technische werktekeningen en werkopdrachten in teams van twee personen aan de opbouw van de oplegger. Niet alles is uitgetekend en elke bulkwagen is anders door de specifieke wensen van onze klanten, dus zelfstandigheid, praktisch inzicht en ervaring in de carrosserie- of machinebouw zijn belangrijk. Na de opbouw gaat de bulkwagen naar remmen en verlichting en worden de laatste details gemonteerd.

 

Wat moet je kunnen?

Je past goed bij ons bedrijf en op deze functie als je beschikt over:

 

Wat bieden wij jou?

Een afwisselende, zelfstandige baan in een prettige werkomgeving met goede bedrijfsmiddelen. Ontwikkelmogelijkheden en goede arbeidsvoorwaarden bij een gezond Achterhoeks maakbedrijf waar kwaliteit, innovatie, betrouwbaar en klantgericht centraal staan. Een jaarcontract met uitzicht op een vaste overeenkomst, winstdelingsregeling, een actieve PV en jaarlijks een gezellige zomer BBQ en kerstborrel.

 

Interesse?

Wil je meer weten over werken bij Welgro of heb je interesse in deze vacature? Stuur dan je C.V. en korte motivatie per email aan nienke.boerkoel@welgro.nl, Manager HR. Of bel haar voor meer informatie over deze functie via 0544–461572 of 06-57607961.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Afgeleverde opleggers

Raiffeisen Hohe Mark Hamaland eG (D)
AB Texel Veevoertransporten (NL)
AB Texel Veevoertransporten (NL)
ABZ Diervoeding (NL)
Raiffeisenbank Ems-Vechte eG (D)
B.B.A.G. Rhedebrügge (D)
Nijhof-Wassink B.V. (NL)
Nijhof-Wassink B.V. (NL)
Rafael Feed-Mills Ltd. (IL)
Meer afgeleverde bulkwagens