Voor de afdeling Tankbouw zoeken we een ervaren:

 

Lasser/Carrosseriebouwer/Medewerker Tankbouw

Welgro bouwt al bijna 60 jaar bulkwagens voor het vervoer van veevoeders en droge grondstoffen. We zijn een mooi maakbedrijf in de Achterhoek met ruim 125 medewerkers. Bij Welgro komen techniek, innovatie en vakmanschap samen.

 

Wat ga je doen?

Bij de afdeling Tankbouw worden de tanks gemaakt die zo kenmerkend zijn voor onze Bulkwagens. Als Medewerker Tankbouw ben je verantwoordelijk voor het samenstellen, hechten en aflassen van de verschillende aluminium plaatdelen tot een klantspecifieke tank. We werken volgens tekeningen/werkopdrachten en vaak in teams van 2 personen. Het is fysiek zwaar werk, omdat je in de tanks, onder de tank en op de tank moet lassen. Het is niet nodig dat je al aluminium kunt lassen, maar ervaring met en plezier hebben in mooi laswerk afleveren is wel belangrijk.

 

Wat moet je kunnen?

Je past goed bij ons bedrijf en op deze functie als je beschikt over:

 

Wat bieden wij jou?

Een afwisselende, zelfstandige baan in een prettige werkomgeving met goede bedrijfsmiddelen. Ontwikkelmogelijkheden en goede arbeidsvoorwaarden bij een gezond bedrijf waar kwaliteit en vakmanschap voorop staan.

 

Interesse?

Wil je meer weten over werken bij Welgro of heb je interesse in deze vacature? Stuur dan je C.V. en korte motivatie per email aan karin.kuiper@welgro.nl, HR Manager. Of bel voor deze functie met de Chef Tankbouw, Rob Wildenborg, telefoonnummer 0544 – 461572.

 

I.v.m. de bedrijfsvakantie zal de selectie eind augustus plaatsvinden.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

 

Afgeleverde opleggers

Raiffeisen Sauerland Hellweg Lippe eG (D)
Nijhof-Wassink B.V. (HU)
Sven Daems bvba (B)
Ecotrans B.V. (NL)
Möhlenkamp GmbH + Co. KG (D)
RTG- Raiffeisen Transport GmbH (D)
Wilhelm Krampe GmbH & Co. KG (D)
AB Texel Veevoertransporten B.V. (NL)
Transport Willem Spreuwers & Zn (B)
Meer afgeleverde bulkwagens