Kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie

Welgro fabriceert reeds tientallen jaren bulkwagens voor veevoeders, meelproducten, granulaten, granen en poedervormige stoffen. Jaarlijks gaan er zo'n 120 bulkwagens naar klanten in Europa, het Midden-Oosten en Afrika. In Aziƫ worden onze bulkwagens in licentie gebouwd.

Modern en innovatief

Welgro is een gezond bedrijf met ruim 125 medewerkers en heeft een reputatie in kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie. Recent is het bedrijf compleet vernieuwd en gemoderniseerd. Op het 30.000 m2 grote bedrijfsterrein in Groenlo zijn nieuwe bedrijfshallen gebouwd en kantoren uitgebreid. Het geheel voldoet aan de laatste eisen met betrekking tot milieu- en Arbowetgeving.

Productie in eigen huis

Welgro produceert in eigen huis. We verzorgen het gehele traject: van het ontwerp op de CAD-afdeling tot en met het spuiten, het aanbrengen van logo’s en de aftersales.
Welgro staat voor maatwerk; specifieke klantenwensen maken elke opdracht uniek. Wensen op het gebied van laadvermogen, loscapaciteit, actieradius en wendbaarheid zijn allemaal aspecten waar Welgro rekening mee houdt. Veel ontwerpen zijn gepatenteerd.

Afgeleverde opleggers

Imgrund Silogistic GmbH (D)
AB Texel Veevoertransporten B.V. (NL)
Raiff. Kraftfutterwerk Mittelweser Heide GmbH (D)
GS Agri eG (D)
Jordan Valley Transport Company Ltd. (IL)
AB Texel Veevoertransporten B.V. (NL)
van Veluw B.V. (NL)
Max Pernerstorfer GmbH (AT)
Imgrund Silogistic GmbH (D)
Meer afgeleverde bulkwagens