Chauffeursdagen

Welgro organiseert regelmatig chauffeursdagen. Het doel van deze chauffeursdagen is om uw chauffeurs op een praktische manier (opnieuw) kennis te laten maken met het Welgro lossysteem. Er wordt uitleg gegeven over het lossen volgens nieuw opgedane inzichten. Dit werkt kostenbesparend voor uw bedrijf.

Welgro kan een innovatieve bulkoplegger voor u produceren door praktijkgerichte aanpassingen te doen aan bulkopleggers, door ervaringen uit de praktijk van uw chauffeurs. De chauffeursdag wordt gecombineerd met een GMP training. Deze GMP training gaat in op de huidige wet- en regelgeving in de diervoeder sector. De overheid heeft nieuwe regels gesteld en sinds een jaar is de GMP ook aan GDP gekoppeld. Dit is gedaan om een maximale veiligheid en kwaliteit na te streven in de food- en feed sectoren. Deze training leert de chauffeur de verschillende verantwoordelijkheden binnen de keten te herkennen en hoe er in diverse situaties gehandeld dient te worden. Deze training geeft de deelnemer awareness over het onderwerp GDP. Dit stelt de deelnemer in staat de verschillende werkzaamheden ten aanzien van het werken met diervoeders kwalitatief goed te uitvoeren.

Wat deze dag extra interessant maakt, is dat de Welgro chauffeursdag in aanmerking komt voor 7 theoretische nascholingsuren (code 95) in combinatie met een certificaat “GDP voor chauffeurs”. De Welgro chauffeursdag is CCV erkend onder code U 29-1 chauffeur veevoeder.

Tijdens deze dag kan dus het nuttige met het aangename verenigd worden. Het enige wat u moet doen is een enthousiaste groep chauffeurs samenstellen.

Hoe ziet een chauffeursdag eruit?

· Om circa 7.30 uur is de aankomst in Groenlo. De chauffeurs worden dan ontvangen met koffie en koek tijdens een woordje van welkom. Aansluitend zal om 7.45 uur controle van de legitimatie plaatsvinden en het ondertekenen van de deelnamelijst. Als legitimatie geldt een geldig rijbewijs of paspoort.

· Het programma start om 8.00 uur en zal als volgt zijn:

· Dagdeel 1: Wet en regelgeving GMP

· Met behandeling van o.a. de volgende onderwerpen; taken en verantwoordelijkheden, persoonlijke beschermingsmiddelen

· Dagdeel 2: Theoretische instructie over het lossen met het Welgro lossysteem.

· Deze dag zal zo uitgevoerd worden, dat aan het eind van de dag iedere deelnemer alle onderdelen heeft uitgevoerd.

· Van 12.00 uur tot 12.30 uur zal er een lunch zijn.

· Voor het middag programma worden de groepen gewisseld zodat iedereen alle onderwerpen heeft gedaan.

· De dag wordt afgesloten met een aantal controle vragen. Bij voldoende resultaat zal een certificaat “GDP voor chauffeurs”, verstrekt worden door Euriva.

· De training zal om 16.00 uur eindigen.

Wilt u gebruikmaken van deze mogelijkheid? Vul dan het onderstaand aanvraagformulier in. Nadat wij uw aanvraag hebben ontvangen, krijgt u van ons bericht wanneer de chauffeursdag zal plaatsvinden.

 

Afgeleverde opleggers

Eckhard Brehop (D)
Raiffeisen Hohe Mark Hamaland eG Lager Lembeck (D)
Capper Trading Ltd. (UK)
FutterAllianz Nordwest GmbH & Co. KG (D)
FutterAllianz Nordwest GmbH & Co. KG (D)
ABZ Diervoeding (NL)
Jatraco bv (B)
R. Vos Transport BV (NL)
FutterAllianz Nordwest GmbH & Co. KG (D)
Meer afgeleverde bulkopleggers