Ter uitbreiding van de afdeling Remmen & Verlichting zoeken we een:

 

Medewerker Remmen & Verlichting (Fulltime)

Welgro bouwt al bijna 60 jaar bulkwagens voor het vervoer van veevoeders en droge grondstoffen. We zijn een mooi maakbedrijf in de Achterhoek met ruim 125 medewerkers. Bij Welgro komen techniek, innovatie en vakmanschap samen.

 

Wat ga je doen?

Bij de afdeling Remmen & Verlichting wordt het jouw taak om de elektrische bedrading en de pneumatische veer- en remmensystemen e.d. te monteren. Je werkt aan de hand van technische werktekeningen en werkopdrachten in teams van twee personen aan één oplegger tegelijk. Niet alles is uitgetekend en elke bulkwagen is anders door de specifieke wensen van onze klanten, dus zelfstandigheid, praktisch inzicht en ervaring in het bepalen van de bedrading en bekabeling zijn belangrijk. Het functioneel testen en controleren van de uitgevoerde werkzaamheden hoort ook bij je werkzaamheden, evenals het instellen en/of inregelen van parameters en het maken van een eenvoudige berekening.

 

Wat moet je kunnen?

Je past goed bij ons bedrijf en op deze functie als je beschikt over:

 

Wat bieden wij jou?

Een afwisselende, zelfstandige baan in een prettige werkomgeving met goede bedrijfsmiddelen. Ontwikkelmogelijkheden en goede arbeidsvoorwaarden bij een gezond bedrijf waar kwaliteit en vakmanschap voorop staan.

 

Huidige situatie/Covid-19

Een eerste kennismakingsgesprek zal plaatsvinden via videobellen vanwege de huidige situatie rondom Covid-19. Bij geschiktheid volgt een uitnodiging voor een persoonlijke kennismaking. Je collega’s bij Welgro zijn vakmensen met jarenlange ervaring. We investeren graag in nieuw personeel met een passende technische achtergrond en verwachten een lange termijn relatie aan te gaan.

 

Interesse?

Wil je meer weten over werken bij Welgro of heb je interesse in deze vacature? Stuur dan je C.V. en korte motivatie per email aan karin.kuiper@welgro.nl, HR Manager. Of bel haar voor meer informatie over deze functie via 0544 – 461572 of 06 – 45606092.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Afgeleverde opleggers

Mulders Mengvoeder BV (NL)
Veevoeders Laroy NV (B)
Raiffeisen Warendorf (D)
Grupa Agrocentrum (PL)
AB Texel Veevoertransporten B.V. (NL)
Coppens diervoeding B.V. (NL)
Autovybor (RU)
Tihen GmbH & Co. KG TIBA-Kraftfutter (D)
Zirn - Mühle e.K. (D)
Meer afgeleverde bulkwagens