Afgelopen week heeft Welgro een nieuwe lasrobot in gebruik genomen van Valk Welding. Het betreft een systeem met 2 werkstations, waarmee we onze aluminium en stalen onderdelen nog efficiënter kunnen lassen.

Met de nieuwe lasrobot maakt Welgro een grote stap voorwaarts in het automatiseren van het lasproces. Een softwarekoppeling met ArcNC van Valk Welding zorgt voor het automatisch genereren van lasprogramma’s en ondersteunt de verdere digitalisatie van het lasproces. Deze manier van werken brengt ons de mogelijkheid om nog meer kennis en data digitaal vast te leggen om zo de kwaliteit te blijven waarborgen.

 

Geplaatst op
10 april 2024

Afgeleverde opleggers

FutterAllianz Nordwest GmbH & Co. KG (D)
R. Vos Transport BV (NL)
ABZ Diervoeding (NL)
FutterAllianz Nordwest GmbH & Co. KG (D)
Jatraco bv (B)
Capper Trading Ltd. (UK)
FutterAllianz Nordwest GmbH & Co. KG (D)
Eckhard Brehop (D)
Raiffeisen Hohe Mark Hamaland eG Lager Lembeck (D)
Meer afgeleverde bulkopleggers