Op woensdagavond 25 oktober organiseert Welgro van 19.00 – 21.00 uur een Meet & Greet. De Meet & Greet is bedoeld om werkzoekenden op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met Welgro.

Welgro staat bekend om haar bulkopleggers. Zij produceren al meer dan 60 jaar bulkopleggers voor veevoeders en andere droge stoffen. Deze opleggers vinden hun weg naar klanten in Europa, maar ook daarbuiten zoals het Midden-Oosten en Afrika.

De organisatie kenmerkt zich door een informele cultuur met directe en snelle communicatielijnen. Welgro biedt een plezierige werkomgeving en ruimte om jezelf te ontwikkelen. Er wordt gezorgd voor afwisseling in je werkzaamheden onder goede arbeidsomstandigheden. Daar hoort natuurlijk een marktconform salaris bij en tevens een pakket aan goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Als je bij Welgro werkt, heb je ruim 120 collega’s in Groenlo en Kleve (Duitsland) en er wordt samen met veel trots gewerkt aan een kwalitatief hoogwaardig en betrouwbaar product.

Als je op zoek bent naar een uitdagende baan in de techniek, dan is dit de uitgesproken kans om vrijblijvend kennis te maken met dit prachtige Achterhoeks maakbedrijf. Kom jij ook? Dan ziet Welgro je graag op 25 oktober. Adres: Parallelweg 18 te Groenlo

Wil je alvast een voorproefje zien hoe het is om bij Welgro te werken, kijk dan onder het kopje werken bij Welgro op deze site voor de Welgro Tour.

 

Geplaatst op
20 september 2023

Afgeleverde opleggers

Nijhof-Wassink B.V. (NL)
E.J. Bos Transport en Logistiek B.V. (NL)
Mela Kraftfutterwerk (D)
Fodurblandan ehf. (ISL)
Raiffeisen Münster LAND eG (D)
P. Bos B.V. Veevoederhandel (NL)
Beikircher Grünland GmbH (IT)
Landstólpi ehf (ISL)
AB Texel Veevoertransporten B.V. (NL)
Meer afgeleverde bulkopleggers