Ontmoet Welgro in Duitsland

Op zaterdag 2 en zondag 3 september 2023  a.s. kunnen jullie ons ontmoeten in Cloppenburg, Duitsland, bij ABC Bruns Landmaschinen. ABC Bruns Landmaschinen is een Service Partner van Welgro, zij bestaan 75 jaar! In het kader van hun jubileum organiseren zij een Open Dag. Welgro zal daar vertegenwoordigd zijn met een demo oplegger, waarmee we SMARTbulk demonstraties zullen doen. Dus heb je nog niets gepland staan, kom dan gezellig bij ons langs in Cloppenburg!

 

Geplaatst op
31 augustus 2023

Afgeleverde opleggers

ABZ Diervoeding (NL)
Pasze Bios sp. j. (PL)
Cairo Poultry Company (EG)
AgroNoord Logistics BV (NL)
Otto Kirschbaum GmbH & Co. KG ((D)
H. Bröring GmbH & Co. KG (D)
H. Bröring GmbH & Co. KG (D)
Jac van Gool b.v. (NL)
ABZ Diervoeding (NL)
Meer afgeleverde bulkopleggers