Ontmoet Welgro in Duitsland

Op zaterdag 2 en zondag 3 september a.s. kunnen jullie ons ontmoeten in Cloppenburg, Duitsland, bij ABC Bruns Landmaschinen. ABC Bruns Landmaschinen is een Service Partner van Welgro, zij bestaan 75 jaar! In het kader van hun jubileum organiseren zij een Open Dag. Welgro zal daar vertegenwoordigd zijn met een demo oplegger, waarmee we SMARTbulk demonstraties zullen doen. Dus heb je nog niets gepland staan, kom dan gezellig bij ons langs in Cloppenburg!

 

Geplaatst op
31 augustus 2023

Afgeleverde opleggers

Fodurblandan ehf. (ISL)
P. Bos B.V. Veevoederhandel (NL)
Nijhof-Wassink B.V. (NL)
AB Texel Veevoertransporten B.V. (NL)
E.J. Bos Transport en Logistiek B.V. (NL)
Raiffeisen Münster LAND eG (D)
Beikircher Grünland GmbH (IT)
Landstólpi ehf (ISL)
Mela Kraftfutterwerk (D)
Meer afgeleverde bulkopleggers