Wij vieren Burendag, kom je ook? Welgro nodigt alle ‘buren’ uit om een kijkje in de keuken te komen nemen. Heb je altijd al eens bij ons achter de schermen willen kijken, om te zien hoe een bulkoplegger wordt gebouwd? Kom dan bij ons kijken op zaterdag 24 september tussen 10.00 en 15.00 uur. Wij verwelkomen je dan graag!

Tijdens onze open dag zal kun je de verschillende processen zien die worden doorlopen om een oplegger te bouwen. Je kunt o.a. onze nieuwe fiber-lasersnijmachine in bedrijf zien en hoe de spuiterij werkt. Voor kinderen is er ook veel te doen, zoals virtueel lassen en spuiten, een springkussen en een souvenir maken.

Hebben wij na je bezoek aan ons, je interesse opgewekt in werken in de techniek?

Dan kun je een kijkje nemen bij onze HR stand en meteen alle informatie ontvangen over onze openstaande vacatures. De Anton Tijdink Techniekopleiding uit Terborg kan gelijk vragen beantwoorden over de opleidingen die aansluiten bij verschillende werkzaamheden.

Uiteraard wordt er gezorgd voor een hapje en een drankje en de kinderen worden getrakteerd op een ambachtelijk boeren ijs. We maken er met z’n allen een gezellige burendag van. Iedereen is welkom.

 

Open Dag Welgro
Zaterdag 24 september tussen 10.00 en 15.00 uur
Parallelweg 18, Groenlo

* Kom je op de fiets? Goed bezig! We hebben genoeg ruimte om je fiets te stallen.
* Kom je met de auto? Dan kun je je auto bij ons op het terrein parkeren, volg hiervoor de aanwijzingen van onze parkeerbegeleiders.

 

Geplaatst op
26 augustus 2022

Afgeleverde opleggers

Raiffeisen Maria-Veen- Lette e.G. (D)
AB Texel Veevoertransporten B.V. (NL)
Gebrs. Fuite b.v. (NL)
AB Texel Veevoertransporten B.V. (NL)
AB Texel Veevoertransporten B.V. (NL)
Raiffeisen Hohe Mark Hamaland eG (D)
Nijhof-Wassink B.V. (NL)
AB Texel Veevoertransporten B.V. (NL)
Pasze Bios sp. j. Rafal Glowa (PL)
Meer afgeleverde bulkwagens