In verband met het vertrek van de huidige accountmanager zijn wij op zoek naar een:

 

Technische Accountmanager

fulltime, Welgro Groenlo

 

Ben jij een ervaren accountmanager, heb je affiniteit met de agrarische sector en zoek je een zelfstandige en afwisselende functie? Dan komen we graag met jou in contact!

 

Wat ga je doen?

Als accountmanager bij Welgro is geen dag hetzelfde. Je bent veel onderweg en onderhoudt contacten met bestaande klanten en gaat daarnaast relaties aan met nieuwe klanten die je zelf hebt benadert. Het werkgebied is Nederland maar kan ook over de grens zijn België of Engeland.

Als adviseur is het belangrijk dat je technisch goed onderlegd bent en stevig in je schoenen staat. Je vertaalt de klantbehoefte naar concrete oplossingen en bent overtuigend in het klantcontact. Je biedt klanten dé adequate oplossing door goed te luisteren en mee te denken over de juiste configuratie van de bulkoplegger en de wensen te vertalen naar oplossingen. Als accountmanager adviseer je klanten o.a. op type, specificatie en bediening van de bulkopleggers en bepaal je globaal de prijs. Uiteraard houd jij daarnaast de ontwikkelingen in de markt scherp in de gaten.

Bij aflevering van de bulkoplegger verzorg je indien gewenst een inbedrijfstelling bij de klant. Daarnaast vertegenwoordig je Welgro op beurzen. Je hebt een uitdagende rol met uiteenlopende verantwoordelijkheden. Je doet dit voor een prachtig product waar ze bij Welgro met recht trots op zijn.

Je komt te werken in het Sales en Service team bij Welgro, een klein en hecht team. Je werkt met 1 andere accountmanager collega (die verantwoordelijk is voor de verkoop in Duitsland), 2 binnendienstmedewerkers en je rapporteert aan de Manager Sales en Service. Als sales en service team sta je veel met elkaar en de binnendienst in contact.

 

Wat maakt jou succesvol?

Je past goed bij ons bedrijf en op deze functie als je:

Deze functie past goed bij iemand die al een paar jaar verkoopervaring heeft en toe is aan de volgende stap of bij een ervaren accountmanager. Welgro staat open voor beide profielen en biedt de juiste begeleiding om jou goed tot je recht te laten komen.

 

Wat bieden wij jou?

Ben jij enthousiast en wil je werken in een nuchtere gezellige Achterhoekse sfeer met korte communicatielijnen? Reageer dan snel.

 

Interesse?

Stuur dan je C.V. en korte motivatie per email aan nienke.boerkoel@welgro.nl HR Manager. Voor vragen kun je bellen/appen op nummer op 0544-461572/ 06-57 60 79 61.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Afgeleverde opleggers

Raiffeisen Hohe Mark Hamaland eG (D)
Nijhof-Wassink B.V. (NL)
B.B.A.G. Rhedebrügge (D)
AB Texel Veevoertransporten (NL)
AB Texel Veevoertransporten (NL)
ABZ Diervoeding (NL)
Raiffeisenbank Ems-Vechte eG (D)
Nijhof-Wassink B.V. (NL)
Rafael Feed-Mills Ltd. (IL)
Meer afgeleverde bulkwagens