Om ontwikkeling en innovatie kracht bij te zetten, zijn wij opzoek naar een ervaren Project Manager R&D voor de vacature:

 

Project Manager R&D

Welgro bouwt al bijna 60 jaar bulkwagens voor het vervoer van veevoeders en droge grondstoffen. We zijn een mooi maakbedrijf in de Achterhoek met ruim 125 medewerkers. Bij Welgro komen techniek, innovatie en vakmanschap samen.

 

Wat ga je doen?

Als Project Manager R&D (Research & Development) ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en innovatie van onze bulk trailers, van concept tot en met de in productie name. Je verbetert bestaande en ontwikkelt nieuwe producten en systemen aan de hand van klant- en marktwensen, technologische ontwikkelingen en eigen inzichten. Je werkt nauw samen met collega’s van Sales, Engineering, ICT, Productie en Service. Je geeft leiding aan multidisciplinaire projectteams, maar bent geen functioneel leidinggevende. Door je ruime ervaring met engineering in de maakindustrie en in een vergelijkbare R&D rol weet je technische en innovatieve kennis te combineren met praktische inslag, uitstekende project management kwaliteiten en sterke communicatieve vaardigheden. Je rapporteert aan de Manager Innovation & Finance.

 

Wat zijn je verantwoordelijkheden?

 

Wat moet je kunnen?

 

Wat bieden wij jou?

Een afwisselende, zelfstandige baan in een prettige werkomgeving met goede bedrijfsmiddelen. Ontwikkelmogelijkheden en goede arbeidsvoorwaarden bij een gezond bedrijf waar kwaliteit en vakmanschap voorop staan.

 

Huidige situatie/Covid-19

Er wordt bij Welgro nog door gewerkt op dit moment. We houden uiteraard de veilige afstand en hebben maatregelen genomen om besmetting te vermijden. We zijn een solide bedrijf met een gezonde orderportefeuille en verwachten dat we deze periode met wat aanpassingen goed zullen doorstaan. Een eerste selectiegesprek zal plaatsvinden via videobellen. Bij geschiktheid volgt een uitnodiging voor een persoonlijke kennismaking. Je collega’s bij Welgro zijn vakmensen met jarenlange ervaring. We investeren graag in nieuw personeel met een passende technische achtergrond en verwachten een lange termijn relatie aan te gaan.

 

Interesse?

Wil je meer weten over werken bij Welgro of heb je interesse in deze vacature? Stuur dan je C.V. en korte motivatie per email aan karin.kuiper@welgro.nl, HR Manager. Of bel Karin Kuiper op 0544-461572 of 06-45606092 als je meer informatie over de functie wilt.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Afgeleverde opleggers

Landhandel Rainer Bruns GmbH & Co. KG (D)
Nijhof-Wassink B.V. (HU)
Nijhof-Wassink B.V. (NL)
DELTRAN NV (B)
Hugo Lenaerts Transport (B)
St. van den Brink (NL)
Diekgerdes Landhandel (D)
Agri V Raiffeisen eG (D)
Hermann Schräder Kraftfutterwerk GmbH & Co. KG (D)
Meer afgeleverde bulkwagens