Ter vervanging van een collega van de afdeling Opbouw zoeken we een ervaren:

 

Medewerker Tankopbouw/Carrosseriebouwer

Welgro bouwt al bijna 60 jaar bulkwagens voor het vervoer van veevoeders en droge grondstoffen. We zijn een mooi maakbedrijf in de Achterhoek met ruim 125 medewerkers. Bij Welgro komen techniek, innovatie en vakmanschap samen.

 

Wat ga je doen?

Bij de afdeling Opbouw wordt het jouw taak om de tank, assen en pneumatisch lossysteem te lassen en monteren tot een kwalitatief hoogwaardige bulkwagen. Je werkt aan de hand van technische werktekeningen en werkopdrachten in teams van twee personen aan de opbouw van de oplegger. Niet alles is uitgetekend en elke bulkwagen is anders door de specifieke wensen van onze klanten, dus zelfstandigheid, praktisch inzicht en ervaring in de carrosserie- of machinebouw zijn belangrijk. Na de opbouw gaat de bulkwagen naar remmen en verlichting en worden de laatste details gemonteerd.

 

Wat moet je kunnen?

Je past goed bij ons bedrijf en op deze functie als je beschikt over:

 

Wat bieden wij jou?

Een afwisselende, zelfstandige baan in een prettige werkomgeving met goede bedrijfsmiddelen. Ontwikkelmogelijkheden en goede arbeidsvoorwaarden bij een gezond bedrijf waar kwaliteit en vakmanschap voorop staan. Bij geschiktheid volgt een uitnodiging voor een proeflas en persoonlijke kennismaking.

 

Interesse?

Wil je meer weten over werken bij Welgro of heb je interesse in deze vacature? Stuur dan je C.V. en korte motivatie per email aan karin.kuiper@welgro.nl, HR Manager. Of bel voor deze functie met de Chef Opbouw, Bennie Brevink, telefoonnummer 0544 – 461572.

 

I.v.m. de bedrijfsvakantie zal de selectie eind augustus plaatsvinden.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Afgeleverde opleggers

Ecotrans B.V. (NL)
RTG- Raiffeisen Transport GmbH (D)
Wilhelm Krampe GmbH & Co. KG (D)
Sven Daems bvba (B)
AB Texel Veevoertransporten B.V. (NL)
Nijhof-Wassink B.V. (HU)
Möhlenkamp GmbH + Co. KG (D)
Transport Willem Spreuwers & Zn (B)
Raiffeisen Sauerland Hellweg Lippe eG (D)
Meer afgeleverde bulkwagens