Voor de afdeling Magazijn & Expeditie zoeken we een ervaren:

 

Medewerker Magazijn & Expeditie

Welgro bouwt al bijna 60 jaar bulkwagens voor het vervoer van veevoeders en droge grondstoffen. We zijn een mooi maakbedrijf in de Achterhoek met ruim 125 medewerkers. Bij Welgro komen techniek, innovatie en vakmanschap samen.

 

Wat ga je doen?

De afdeling Magazijn & Expeditie is verantwoordelijk voor de ontvangst en opslag van goederen en materialen ten behoeve van de productie van onze bulkwagens. Daarnaast worden materialen, gereedschappen en onderdelen aan de hand van materiaallijsten verzameld voor de verschillende afdelingen en/of verzendklaar gemaakt voor externe klanten. Je werkt in een team van ongeveer 7 medewerkers en ondersteunt met name de afdelingen inkoop, verkoop en productie. Tenslotte wordt er door Magazijn & Expeditie ondersteuning gegeven aan facilitaire zaken en het aftesten van bulkwagens.

 

Wat moet je kunnen?

Je past goed bij ons bedrijf en op deze functie als je beschikt over:

 

Wat bieden wij jou?

Een afwisselende, zelfstandige baan in een prettige werkomgeving met goede bedrijfsmiddelen. Ontwikkelmogelijkheden en goede arbeidsvoorwaarden bij een gezond bedrijf waar kwaliteit en vakmanschap voorop staan.

 

Interesse?

Wil je meer weten over werken bij Welgro of heb je interesse in deze vacature? Stuur dan je C.V. en korte motivatie per email aan karin.kuiper@welgro.nl, HR Manager. Of bel voor deze functie met het Hoofd Inkoop en Logistiek, Robbert Kokje of de Coördinator Magazijn & Expeditie, Frank Arendsen, telefoonnummer 0544 – 461572.

 

I.v.m. de bedrijfsvakantie zal de selectie eind augustus plaatsvinden.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Afgeleverde opleggers

Raiffeisen Sauerland Hellweg Lippe eG (D)
Ecotrans B.V. (NL)
Möhlenkamp GmbH + Co. KG (D)
Wilhelm Krampe GmbH & Co. KG (D)
Sven Daems bvba (B)
Transport Willem Spreuwers & Zn (B)
AB Texel Veevoertransporten B.V. (NL)
RTG- Raiffeisen Transport GmbH (D)
Nijhof-Wassink B.V. (HU)
Meer afgeleverde bulkwagens