Ter uitbreiding van ons Engineering team, zijn wij opzoek naar een accurate en analytische collega voor de vacature:

 

Mechanical Engineer

40 uur, Welgro BV te Groenlo

Welgro bouwt al bijna 60 jaar bulkwagens voor het vervoer van veevoeders en droge grondstoffen. We zijn een mooi maakbedrijf in de Achterhoek met ruim 125 medewerkers. Bij Welgro komen techniek, innovatie en vakmanschap samen.

 

Wat ga je doen?

Als Mechanical Engineer ben je binnen een multidisciplinair team van engineers verantwoordelijke voor het verder door ontwikkelen van onze bulkwagens. Je hebt plezier in het initiëren, analyseren en implementeren van slimme en innovatieve modulaire oplossingen die snel en efficiënt geproduceerd kunnen worden in onze eigen productie in Groenlo en Kleve.  Inzicht in carrosserie- of machinebouw, inleven in klantbehoeften en goed contact met de werkvloer zijn hierbij van groot belang.

Daarnaast zorg je ook dat lopende orders worden uitgewerkt en dat de benodigde stuklijsten vrijgeven worden en maak je werkopdrachten aan in ons ERP systeem. Aan een order wordt roulerend door meerdere engineers gewerkt, waarbij een ieder een specifiek deel van de bulkwagen uitwerkt. Zo bouw je snel brede productkennis op.

Als Engineer ben je onderdeel van het Technical Centre, wat op dit moment uit 10 medewerkers bestaat.

 

Wat moet je kunnen?

Je past goed bij ons bedrijf en op deze functie als je:

 

Wat bieden wij jou?

Een afwisselende, zelfstandige baan in een prettige werkomgeving waar ruimte is voor organisatie- en persoonlijke ontwikkeling. We bieden je goede arbeidsvoorwaarden bij een gezond bedrijf waar kwaliteit en vakmanschap voorop staan. We verwachten een lange termijn relatie aan te gaan.

 

Huidige situatie/Covid-19

We hebben bij Welgro nog geen negatieve impact gehad van Covid19. We houden ons uiteraard aan de veilige afstand en hebben maatregelen genomen om besmetting te vermijden. We zijn een solide bedrijf met een gezonde orderportefeuille en verwachten dat we deze periode met wat aanpassingen goed zullen doorstaan. Een eerste selectiegesprek zal plaatsvinden via videobellen. Bij geschiktheid volgt een uitnodiging voor een persoonlijke kennismaking. Je collega’s bij Welgro zijn vakmensen met jarenlange ervaring. We investeren graag in nieuw personeel en verwachten een lange termijn relatie aan te gaan.

 

Interesse?

Heb je interesse in deze vacature, stuur dan je C.V. en motivatie per email aan karin.kuiper@welgro.nl, HR Manager. Heb je vragen bel dan met Rudi Roth, manager Technical Centre (06-57221601) of Karin Kuiper (06-45606092) en we vertellen je graag meer over deze functie.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Afgeleverde opleggers

AB Texel Veevoertransporten B.V. (NL)
Ferma Drobiu Leszek Wasikowski (PL)
AB Texel Veevoertransporten B.V. (NL)
AB Texel Veevoertransporten B.V. (NL)
Voergroep Zuid B.V. (NL)
Bogdan Kulba (PL)
Haneberg & Leusing GmbH & Co. KG (D)
Nijhof-Wassink B.V. (NL)
Mulders Mengvoeder BV (NL)
Meer afgeleverde bulkwagens