Ter uitbreiding van ons Engineering team, zijn wij opzoek naar een accurate en analytische collega voor de vacature:

 

Engineer

40 uur, Welgro BV te Groenlo

Welgro bouwt al bijna 60 jaar bulkwagens voor het vervoer van veevoeders en droge grondstoffen. We zijn een mooi maakbedrijf in de Achterhoek met ruim 125 medewerkers. Bij Welgro komen techniek, innovatie en vakmanschap samen.

 

Wat ga je doen?

Als Engineer ondersteun je het technisch overleg, de productieafdelingen, de afdeling logistiek, de afdeling inkoop en de afdeling verkoop met o.a. 3D-modellen, 2D-tekeningen, berekeningen, artikelen, stuklijsten, productieopdrachten en materiaallijsten. Iedere Engineer richt zich op een eigen nieuwbouwdeel van een bulkwagen, zoals Assen, Tank of Opbouw. Deze deelgebieden worden gerouleerd, zodat je een brede kennis opbouwt.

Daarnaast verwachten we dat je meewerkt aan het ontwikkelen en verbeteren van het product en de productie door het doen van voorstellen, opstellen van specificaties en uitwerken van tekeningen en berekeningen van projecten. Tevens beoordeel en valideer je ontwerpen van collega’s.

De Engineer rapporteert aan het Hoofd Engineering en is onderdeel van de afdeling Engineering, die op dit moment bestaat uit 9 medewerkers.

 

Wat zijn je verantwoordelijkheden?

 

Wat moet je kunnen?

Je past goed bij ons bedrijf en op deze functie als je:

 

Wat bieden wij jou?

Een afwisselende, zelfstandige baan in een prettige werkomgeving waar ruimte is voor organisatie- en persoonlijke ontwikkeling. We bieden goede arbeidsvoorwaarden bij een gezond bedrijf waar kwaliteit en vakmanschap voorop staan.

 

Huidige situatie/Covid-19

We hebben bij Welgro nog geen negatieve impact gehad van Covid19. We houden ons uiteraard aan de veilige afstand en hebben maatregelen genomen om besmetting te vermijden. We zijn een solide bedrijf met een gezonde orderportefeuille en verwachten dat we deze periode met wat aanpassingen goed zullen doorstaan. Een eerste selectiegesprek zal plaatsvinden via videobellen. Bij geschiktheid volgt een uitnodiging voor een persoonlijke kennismaking. Je collega’s bij Welgro zijn vakmensen met jarenlange ervaring. We investeren graag in nieuw personeel en verwachten een lange termijn relatie aan te gaan.

 

Interesse?

Wil je meer weten over werken bij Welgro of heb je interesse in deze vacature? Stuur dan je C.V. en korte motivatie per email aan karin.kuiper@welgro.nl, HR Manager. Of bel Sipke Loonstra, Hoofd Engineering op 0544-461572 of Karin Kuiper op 06-45606092 als je meer informatie over de functie wilt.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Afgeleverde opleggers

ABZ Diervoeding (NL)
Cedrob S.A. (PL)
Top - Decorte Bvba (B)
Transport Wojtkowiak (PL)
CLV DE SAMENWERKING u.a. (NL)
RTG- Raiffeisen Transport GmbH (D)
CEDROB S.A. (PL)
Versluis Diervoeders&Transport V.O.F. (NL)
RTG- Raiffeisen Transport GmbH (D)
Meer afgeleverde bulkwagens