Ter ondersteuning van alle afdelingen zoeken we een ervaren:

 

Continuous Improvement Engineer

fulltime, Welgro BV te Groenlo

Welgro bouwt al bijna 60 jaar bulkwagens voor het vervoer van veevoeders en droge grondstoffen. We zijn een mooi maakbedrijf in de Achterhoek met ruim 125 medewerkers. Bij Welgro komen techniek, innovatie en vakmanschap samen.

 

Wat ga je doen?

Als Continuous Improvement Engineer ben je verantwoordelijk voor het constant verbeteren en optimaliseren van met name onze logistieke en technische processen met focus op goederen- en informatiestromen. Door middel van technieken als Lean, QRM, TOC en Six Sigma en een brede ervaring met bedrijfsprocessen ben je in staat om te analyseren hoe de productie, systemen en logistiek efficiënter ingericht kunnen worden.

Je hebt plezier in het initiëren, coördineren en implementeren van verbeterprojecten en bent in staat anderen mee te nemen in verandertrajecten. Je rapporteert aan Algemeen Directeur, geeft leiding aan projectteams en werkt nauw samen met de applicatiebeheerders van het ERP-systeem.

 

Wat moet je kunnen?

Je past goed bij ons bedrijf en op deze functie als je beschikt over:

Competenties als:

 

Wat bieden wij jou?

Een afwisselende, zelfstandige baan in een prettige werkomgeving met goede bedrijfsmiddelen. Ontwikkelmogelijkheden en goede arbeidsvoorwaarden bij een gezond bedrijf waar kwaliteit en vakmanschap voorop staan.

 

Huidige situatie/Covid-19

We hebben bij Welgro nog geen negatieve impact gehad van Covid19. We houden ons uiteraard aan de veilige afstand en hebben maatregelen genomen om besmetting te vermijden. We zijn een solide bedrijf met een gezonde orderportefeuille en verwachten dat we deze periode met wat aanpassingen goed zullen doorstaan. Een eerste selectiegesprek zal plaatsvinden via videobellen. Bij geschiktheid volgt een uitnodiging voor een persoonlijke kennismaking. Je collega’s bij Welgro zijn vakmensen met jarenlange ervaring. We investeren graag in nieuw personeel en verwachten een lange termijn relatie aan te gaan.

 

Interesse?

Wil je meer weten over werken bij Welgro of heb je interesse in deze vacature? Stuur dan je C.V. met motivatiebrief per email aan karin.kuiper@welgro.nl, HR Manager. Voor vragen kun je ook met haar bellen op telefoonnummer 06-45606092.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Afgeleverde opleggers

Raiffeisen Warendorf (D)
Veevoeders Laroy NV (B)
AB Texel Veevoertransporten B.V. (NL)
Autovybor (RU)
Mulders Mengvoeder BV (NL)
Grupa Agrocentrum (PL)
Zirn - Mühle e.K. (D)
Tihen GmbH & Co. KG TIBA-Kraftfutter (D)
Coppens diervoeding B.V. (NL)
Meer afgeleverde bulkwagens